Valmistusohje

Vatkaa kananmunat ja sokeri keskenään kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata voi mikrossa. Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää vuorotellen maito, kerma, voi ja kuiva-aineet (sihdaten) kananmuna-sokerivaahdon joukkoon.

Sekoita lopuksi joukkoon jäiset suklaahiput.

Voitele ja korppujauhota vuoka. Kaada taikinaa vuokaan kolmen neljäsosan täydeltä ja paista 200 asteessa noin 15–20 minuuttia.

Kun kakku on jäähtynyt, leikkaa kakun pohja tasaiseksi.

Valmista täyte. Vatkaa huoneenlämpöinen voi, margariini ja mansikanmakuinen tomusokeri kuohkeaksi voikreemiksi. Sekoita joukkoon vadelmamarmeladi.

Halkaise kakku ja käytä kakun täyttämiseen puolet voikreemistä. Lisää täytteen päälle vadelmat.

Aseta toinen pohja kakun päälle ja kuorruta kakku käyttäen loput voikreemistä.

Kaulaa vaaleanpunainen sokerimassa kakun päälle ja koristele.

Valitettavasti selaimesi on vanhentunut, eikä sivustoa voitu selata!