Valmistusohje

Vatkaa kananmunat ja sokeri keskenään kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata voi mikrossa. Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää vuorotellen maito, voi ja kuiva-aineet (sihdaten) kananmuna-sokerivaahdon joukkoon. Sekoita lopuksi joukkoon jäiset mustikat.

Voitele ja korppujauhota vuoka. Kaada taikinaa vuokiin kolmen neljäsosan täydeltä ja paista 200 asteessa noin 10–15 minuuttia.

Anna jäähtyä ja leikkaa leivosten pohjat tasaisiksi.

Valmista kuorrute. Keitä vesi vedenkeittimessä ja sulata voi. Yhdistä ja lisää joukkoon kuiva-aineet. Sekoita.

Aseta sydänleivos haarukan päähän ja dippaa se kuorrutteeseen. Koristelu pitää tehdä heti, koska suklaakuorrute jämähtää hetkessä.

Valitettavasti selaimesi on vanhentunut, eikä sivustoa voitu selata!